Fri Fragt hvis du skriver 'børnepenge' i rabatfeltet når du checker ud :) Gælder indtil søndag den 20. oktober kl 23:59

Betingelser for afhentning og salg af varer hos Secondtots.dk

Afhentning
Bestilling af afhentning af sække med børnetøj kan ske på secondtots.dk, hvor du bestiller en afhentning, afsending med GLS eller at du selv afleverer. Secondtots.dk afhenter max 5 sække ad gangen. Sækkene SKAL være forsvarligt lukket i toppen, det er en god ide at pakke dem i to sække såfremt de skal sendes med GLS. Secondtots.dk tager IKKE ikke ansvaret for sækkene før de bliver afhentet enten hos kunden eller pakkeshop.
Placering
Når du har bestilt en afhentning vil vi tage kontakt til dig for at aftale nærmere om hvor og hvornår tøjet afhentes. Hvis du har bestilt GLS vil du få tilsendt det antal pakkelabels du har bestilt. Hvis du vil aflevere i Lyngby kan dette gøres på Lyngby Hovedgade 53C, 2. sal efter aftale.
 
Pris

Vi afhenter max 99 kr., hvis du vælger at få afsendt med GLS koster det 49 kr. og hvis du afleverer selv er det gratis. 

Kommission

Kommission på 50 % fratrækkes automatisk opgørelsen af det samlede salg, inden fortjenesten udbetales.

Indhold af sække

Indholdet af sække må KUN være børnetøj. Er der andet som Secondtots.dk vurderer ikke har karakter af børnetøj, vil du blive trukket et ekstra beløb på 100 kr. fra det samlede overskud, du får udbetalt.

Sikring af indhold i sække

For at sikre at vi er enige om, hvad der er i sækkene skal du udfylde dette  Afhentningsark og sende det til info@secondtots.dk. Det kan være mere eller mindre detaljeret.

Hvis ikke vi modtager Afhentningsarket senest samme dag som afhentning/afsending eller aflevering kl 16:00, fraskriver du dig ethvert krav til at stille spørgsmål til det tøj, vi registrerer fra dine sække.

Fortrydelsesret

Hvis din afhentning er inden for 14 dage fra bestilling af afhentning, bekræfter du hermed, at du afskriver dig din 14 dages fortrydelsesret. Uanset hvornår har du bestilt, kan du ikke fortryde, hvis der er mindre end 14 dage til din afhentning. 

Sortering af tøjet

Når varerne er afhentet bliver de sorteret i disse tre kategorier:

Helt nyt – vil fremstå som nyt og have prismærker på.

Brugt få gange – vil fremstå som nyt eller med meget lidt slitage.

Brugt – vil bære præg af at være brugt, men stadig være pænt.

Er varerne beskadiget med huller, manglende knapper eller lignende, vil det blive kasseret og doneret til genanvendelse. 

Prissætning af varerne

Når varerne er sorteret, vil de blive lagt op på hjemmesiden og prissat efter standardpriserne, som du kan finde på hjemmesiden.

Registrering af varerne

Når alt tøjet er oprettet på Secondtots.dk, vil du modtage en mail med et link til de varer vi har oprettet. Vi beholder det tøj som er blevet kasseret i en uge efter det er lagt op. Såfremt du ikke skriver tilbage at du ønsker at hente det/betale for at få det retur bliver det givet til Røde Kors. 

Salg af varerne

 

Når du har bestilt din afhentning vil vi kontakte dig for at aftale nærmere, hvornår vi henter tøjet. 
Tøjet bliver registreret og prissat af os. Du kan se en vejledende prismodel her. Tøjet ligger på hjemmesiden til det er solgt. Når det har ligget i mere end 12 måneder bliver det nedsat med 75 %. Såfremt du ønsker at stoppe samarbejdet skal det meddeles pr. mail og derefter vil vi opgøre salget og du vil kunne afhente tøjet på lageret eller få det tilsendt med GLS for egen regning. 

Markedsføring af varerne

Secondtots.dk står for den overordnede markedsføring af virksomheden Secondtots.dk, og vil markedsføre forskellige varer fra forskellige sælgere. Secondtots.dk forpligter sig IKKE til at markedsføre alle varer fra sælger.

Varesikring

Såfremt varerne er blevet våde, fordi sækkene ikke har været forsvarligt pakket indtil modtagelse, forbeholder Secondtots.dk sig retten til ikke at registrere sækkene. Hvis det er tilfældet vil du ikke få godtgjort din betaling for afhentning.

Ejendomsret og varebetingelser

Sælger er alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne hos Secondtots.dk.

Det er ikke tilladt at sælge ulovlige kopivarer, sikkerhedskompromitterende varer, tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, pornografisk materiale eller andet, som personalet måtte vurdere upassende. Vi ønsker ikke at have varepartier købt fra Wish, Ebay etc. med henblik på videresalg i Secondtots.dk.

Udbetaling af dit overskud

Secondtots.dk udbetaler 50% af det samlede salg minus evt. ekstra gebyrer. Vi afregner via Mobilepay eller på kontonummer. Du kan få afregnet den 1. eller 15. i måneden. Du bestemmer selv om du vil afregne ofte eller spare op til et større beløb. Alle penge du har optjent kan ligeledes konverteres til et gavekort til secondtots.dk. 

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Left Fortsæt med at shoppe
Din ordre

Din kurv er tom