Secondtots.dk er kort fortalt en platform, der hjælper med at få solgt børnenes aflagte tøj. Vi har sat hele processen i system, så den er overskuelig både for køber og sælger, og det er på den måde, vi adskiller os fra andre platforme, der sælger brugt børnetøj. Du slipper simpelthen for en masse bøvl!

Da startede Secondtots.dk, var jeg klar over, at det ikke var nok bare at tilbyde en platform. Der skulle mere til. Med afsæt i mine egne oplevelser har jeg skabt et koncept, der tager hånd om det brugte børnetøj fra a-å.

Nemt for sælger

Når du har afleveret det aflagte børnetøj til os, er det videre forløb, at

  • vi kvalitetstjekker og registrerer tøjet
  • vi sørger for, at det er rent og pænt og klar til at blive solgt videre
  • vi prissætter tøjet
  • vi fotograferer og uploader dit tøj på Secondtots.dk
  • vi sender tøjet til den nye køber.

Vi tager 50 % i kommission på alle varer, som bliver solgt fra Secondtots.dk. Tøjet ligger på hjemmesiden til det er solgt eller du selv stopper salget. Vi forbeholder os ret til at sætte tøjet ned med 50 % efter 12 måneder.

 

Vi går alt  tøj grundigt igennem, og vi opretter kun tøj, som ikke har synlige huller, ikke er meget slidt eller mangler knapper. Alt det tøj, som kasseres på forhånd, bliver doneret til genanvendelse via Røde Kors. 

Nemt for køber

  • du kan springe timerne på loppemarkedet over
  • du har det hele samlet på ét sted - tøj i alle størrelser til både drenge og piger
  • du får det nye, brugte børnetøj sendt til nærmeste pakkeshop
  • du modtager gennemtjekket kvalitetsbørnetøj på en miljømæssig forsvarlig måde.

Gevinst for miljøet – og for dig!

Både som køber og sælger af brugt børnetøj er du med til at gøre en indsats for miljøet, samtidig med at du selv sparer penge. Ved produktion af ét kilo tekstil bliver der udledt omkring 15 kg CO2 (læs mere her). Det vil sige, at du faktisk sparer miljøet for 15 kg CO2 pr. kilo børnetøj du køber hos os. 1 kilo tekstil svarer f.eks. til 5 par joggingbukser i størrelse 110 eller 20 bodyer i str. 56. 

I min research - mens jeg stadig var i idéfasen - læste jeg mange rapporter om miljø, prisudviklinger og forbrug i det hele taget. Og især én rapport satte tanker i gang hos mig.

Det var Rockwool Fondens rapport om minimumsbudget (fra 2016), der kunne berette, at minimumsudgiften til tøj og sko for et barn er 880 kr. om måneden, men de fleste forældre bruger faktisk helt op til 85 pct. mere.

Secondtots.dk skal være med til at skubbe lidt til det tal. Du har sikkert selv oplevet at stå med børnenes lækre tøj, som de ikke har nået at slide op, før de er vokset ud af det, og det ville da være fedt, hvis du kunne få lidt retur på det og samtidig gøre noget godt for miljøet, når tøjet får nyt liv i en ny familie.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart.

Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere her