Handelsbetingelser for køb af varer på Secondtots.dk

Produktinformation

Brugte varer: Secondtots.dk formidler salg af brugt tøj til børn i alderen fra 0 til 12 år. Secondtots.dk kvalitetstjekker det brugte tøj og beskriver det herefter så objektivt som muligt, , inden det sælges videre til kunden. 

Tøjet er kategoriseret som følger:

  • Helt nyt – man kan se, at tøjet er nyt, og der er stadig prismærker på.
  • Brugt få gange –tøjet fremstår som nyt eller med meget lidt slitage.
  • Brugt –bærer præg af at være brugt, men er stadig pænt.

BEMÆRK! Det kan forekomme, at der står navn i tøj, som er brugt.

Priser

Alle priser på tøj i webshoppen er momsfrit, fordi Secondtots.dk er en formidlingsportal, og Secondtots APS blot forestår formidlingen mellem to forbrugere. Prisen på tøjet afhænger af kvaliteten, tøjmærket og tøjets generelle tilstand. Prisen vil altid ligge væsentligt under tøjets nypris.

Bestilling

Du bestiller tøjet på Secondtots.dk’s hjemmeside, og ordrer afgivet før kl. 12:00 på en hverdag, vil som hovedregel blive afsendt den samme dag, eller senest den efterfølgende hverdag.

Betaling

Hos Secondtots.dk kan du betale med Mastercard, Visakort eller MobilePay. Pengene trækkes først fra din konto, når varerne er afsendt fra Secondtots.dk’s lager.

Levering og fragtpriser

Varerne sendes med Bring, GLS eller DAO til en pakkeshop, du vælger. Fragtpriser er:

  • GLS og DAO 45,- kr. 
  • Bring 39,- kr.

Bestiller du varer for mere end 499,- kr. og skal pakken leveres i Danmark, betaler Secondtots APS for forsendelse med Bring til en pakkeshop. 

Du kan også vælge at hente pakken på vores kontor, Lyngby Hovedgade 53C, på hverdage mellem 9 og 15. Vi sender dig en e-mail, når varerne er klar til afhentning.

Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Secondtots.dk formidler salg af brugt børnetøj. Er der en mangel ved varen, som er blevet overset, og som derfor ikke er blevet medtaget i beskrivelsen af det pågældende vare, eller har vi sendt dig en forkert vare, så er det muligt at lave en reklamation. Reklamationsretten er 24 måneder.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden 14 dage efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til

Secondtots APS
Lyngby Hovedgade 53 C, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Hvis varen skal tilbagesendes, bedes du vedlægge faktura på varen, returneringsformularen med begrundelse for returneringen og bankoplysninger. Herefter vil det fulde tilgodehavende og forsendelsesomkostningerne blive returneret.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive en e-mail til info@secontots.dk eller ved at benytte formularen nederst på siden. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet, ud over hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til

Secondtots APS 
Lyngby Hovedgade 53 C, 2. sal,
2800 Kgs. Lyngby

Varer der returneres ufrankeret eller pr. efterkrav, nægtes modtagelse.

Ved returnering bedes du bruge BRING, PostNord, GLS eller DAO – ikke alternative pakkedistributører. Dette gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelsen

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Secondtots.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på Secondtots.dk som er ejet af firmaet Secondtots APS, CVR 40841652. ”Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.”

Som registreret hos Secondtots.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@secondtots.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@secondtots.dk. Hvis vi ikke kan finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning på https://www.forbrug.dk/klagemuligheder/klager-over-koeb-i-danmark/saadan-starter-du-en-klagesag/, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr Kontakt: E-mail: info@secondtots.dk som vi besvarer indenfor 24 timer.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart.

Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere her