Generelle oplysninger

Secondtots APS
40841652
Lyngby Hovedgade 53C, 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby

info@secondtots.dk

8111 3102

Produktinformation

Secondtots.dk sælger brugt tøj til børn i alderen fra 0 til 12 år. Secondtots.dk’s tøj bliver leveret fra private personer, hvorefter det kvalitetstjekkes af secondtots’s personale og de forsøger, at beskrive dette så objektivt som muligt inden det sælges videre.

Tøjet er kategoriseret som følger:

  • Helt nyt – man kan se, at tøjet er nyt, og der er stadig prismærker på.
  • Brugt få gange –tøjet fremstår som nyt eller med meget lidt slitage.
  • Brugt –bærer præg af at være brugt, men er stadig pænt.

BEMÆRK! Det kan forekomme, at der står navn i tøj, som er brugt.

Priser

Prisen på tøjet afhænger af kvaliteten, tøjmærket og tøjets generelle tilstand. Prisen vil altid ligge væsentligt under tøjets nypris.

Bestilling

Du bestiller tøjet på Secondtots.dk’s hjemmeside, og ordrer vil som hovedregel blive afsendt den efterfølgende hverdag om morgenen.

Betaling
Hos Secondtots.dk kan du betale med Mastercard, Visakort eller MobilePay. Pengene trækkes først fra din konto, når varerne er afsendt fra Secondtots.dk’s lager.

Levering og fragtpriser
Varerne sendes med Bring og GLS til en pakkeshop eller hjemmelevering, du vælger, leveringstiden er 2-5 dage.

Bestiller du varer for mere end 299,- kr. og skal pakken leveres i Danmark, betaler Secondtots APS for forsendelse med GLS til en pakkeshop. 

Fragtpriserne varierer alt efter valg af leveringsmetode og de gældende fragtpriser på tidspunktet for aftalens indgåelse. De varierer typisk mellem 29,- til 49,- kr. og du vil altid ved checkout blive præsenteret for den eksakte fragtomkostning.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive en e-mail til info@secontots. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet, ud over hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til
Secondtots APS 
Vallerbækvej 72

7470 Karup J. 

Varer der returneres ufrankeret eller pr. efterkrav, nægtes modtagelse.

Ved returnering bedes du bruge GLS – ikke alternative pakkedistributører. Dette gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelsen

Reklamation
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Secondtots.dk formidler salg af brugt børnetøj. Er der en mangel ved varen, som er blevet overset, og som derfor ikke er blevet medtaget i beskrivelsen af det pågældende vare, eller har vi sendt dig en forkert vare, så er det muligt at lave en reklamation. Reklamationsretten er 24 måneder.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden 14 dage efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi beder dig dog være opmærksom på, at prisen er fastsat ud fra varens stand på købstidspunktet og beder dig ligeledes tage højde for, at reklamationsretten følger af varens naturlige holdbarhed.

Varen sendes til

Secondtots APS 
Vallerbækvej 72

7470 Karup J. 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Hvis varen skal tilbagesendes, bedes du vedlægge faktura på varen, returneringsformularen med begrundelse for returneringen og bankoplysninger. Herefter vil det fulde tilgodehavende og forsendelsesomkostningerne blive returneret, hvis reklamationen viser sig at være berettiget.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Secondtots.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på Secondtots.dk som er ejet af firmaet Secondtots APS, CVR 40841652. ”Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.”

Som registreret hos Secondtots.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@secondtots.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@secondtots.dk.

Hvis vi ikke kan finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning,

Nævnenes Hus,

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

https://www.forbrug.dk/klagemuligheder/klager-over-koeb-i-danmark/saadan-starter-du-en-klagesag/ - såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Kontakt: E-mail: info@secondtots.dk som vi besvarer indenfor 48 timer.

  

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Secondtots APS
Lyngby Hovedgade 53 C, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby
E-mail: info@secondtots.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________________


Bestilt den: __________________________     Modtaget den:  _____________________________


Forbrugerens navn:  _______________________________________________________________


Forbrugerens adresse:  _____________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _____________________________________      Dato: ______________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30.09.2020

 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart.

Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere her