Betingelser for salg af brugt børnetøj hos Secondtots APS

Salg af tøj

Der er tre muligheder:

  1. Kommisionssalg - for 49,- kr. om måneden kan du have dit tøj liggende lige så længe du vil og du får 50 % kommission. 
  2. Doner og kom videre - Vil du bare gerne have ryddet ud og vide at tøjet bliver sendt videre til nye ejere? Så donerer vi 60 % af det indtjente til din favorit velgørenhedsorganisation. 

Doner og kom videre

Såfremt du ønsker at donere tøjet opretter du dig hos os og aftaler et indleveringstidspunkt i enten Lyngby eller Midtjylland. Du kan også sende tøjet til os vi giver fragten. For mere information se i afsnittet om indlevering.  

Indlevering af tøj

Der er to muligheder hvis du vil indlevere tøj til salg hos Secondtots.

  • Afsending af flyttekasse (max standard senior) til Secondtots. Det koster 99 kr. pr. Flyttekasse du sender. Bestilling af indlevering af sække med børnetøj kan ske på secondtots.dk, hvor du bestiller en afhentning, afsending med Bring eller at du selv afleverer, købsflowet bliver afsluttet helt som en almindelig ordre. Kasserne SKAL være forsvarligt lukket i toppen, det er en god ide at pakke tøjet i en pose inde i flyttekassen såfremt de skal sendes med Bring. Secondtots.dk tager IKKE ansvaret for tøjet før det er ankommet.
  • Indlevering kan ske i Midtjylland efter aftale.

Pris

Prisen er altid opgivet på siden hvor du kan bestille en mulighed for at blive sælger.

Kommission

Hvis du har valgt at sælge med kommission tager vi 50 % i kommission af den pris varen bliver solgt til.

Vi udbetaler pengene når du afslutter din periode. Herefter vil du få dit tilgodehavende minus betaling for den periode du har haft tøjet liggende udbetalt.

Det vil sige: har du solgt for 4000 kr. på tre måneder og vælger du at stoppe dit salg, så får du 2000 minus 147 kr. retur altså vil du modtage 1853 kr. 

Du kan til enhver tid modtage en rabatkode til køb i shoppen på det beløb du har til gode.  

Indhold af sække

Indholdet af sække må KUN være børnetøj (IKKE SKO). Er der andet som Secondtots.dk vurderer ikke har karakter af børnetøj, vil du blive trukket et ekstra beløb på 100 kr. fra det samlede overskud, du får udbetalt. 

Det er ikke muligt at få det kasserede tøj retur.

Når aftalen om salg stopper

Dit tøj kan blive liggende lige så længe du ønsker, vi trækker 49 kr. fra pr. måned indtil der ikke er flere penge til gode. Er der ikke længere penge til gode vil det tøj der er tilbage bliver doneret automatisk.

 

Når du ønsker at stoppe kan du få dit tøj retur. Det koster 1 kr. pr stykke tøj vi skal fjerne fra lageret og forsendelse som koster 49 kr. pr. kasse. 

Fortrydelsesret

Hvis din afhentning er inden for 14 dage fra bestilling af afhentning, bekræfter du hermed, at du afskriver dig din 14 dages fortrydelsesret. Uanset hvornår har du bestilt, kan du ikke fortryde, hvis der er mindre end 14 dage til din afhentning. 

Sortering af tøjet

Når varerne er afhentet bliver de sorteret i disse tre kategorier:

Helt nyt – vil fremstå som nyt og have prismærker på.

Brugt få gange – vil fremstå som nyt eller med meget lidt slitage.

Brugt – vil bære præg af at være brugt, men stadig være pænt.

Er varerne beskadiget med pletter huller, manglende knapper eller lignende, vil det blive kasseret og doneret til Røde Kors. BEMÆRK at vi frasorterer alt med pletter, det vil sige at selv bittesmå pletter vil blive frasorteret. 

Herudover forbeholder vi os retten til at sortere tøj der lugter meget stærkt af parfume eller jordslået fra. I disse tilfælde vil vi kontakte sælgeren og kan tilbyde at vaske tøjet for 50 kr. pr. kilo.

Prissætning af varerne

DET ER SECONDTOTS DER PRISSÆTTER TØJET.

Når varerne er sorteret, vil de blive lagt op på hjemmesiden og prissat efter standardpriser. Prisniveauet kan ses på de varer der er på webshoppen. Der kan være udsving i begge retninger såfremt det vurderes at tøjet har ekstra værdi eller mindre værdi. Du kan se niveauet på tøjet på hjemmesiden. 

Tøjet deles op i tre kategorier:

1: Designer mærketøj som Ralph Lauren, Burberry, Moncler, Christan Dior og lignende designermærker bliver automatisk prissat udfra en matrix hvor der tages højde for type, stand og mærke.

2: High end mærketøj som Molo, Småfolk, Freds World, Soft Gallery bliver automatisk prissat udfra en matrix hvor der tages højde for type, stand og mærke.

3: Supermarkedbrands og gængse mærker bliver automatisk prissat udfra en matrix hvor der tages højde for type, stand og mærke.

Hvis Secondtots APS vurderer at salget kan øges ved at give rabat eller nedsætte forskellige kategorier, vil det til enhver tid være den pris tøjet er solgt til som der gives kommission af.

Registrering af varerne

Når alt tøjet er oprettet på Secondtots.dk, vil du modtage en mail. Du vil løbende kunne følge med på din konto når der lægges varer op. Bemærk at vi forbeholder os retten til at vente lidt med at offentliggøre varerne, således at vi ikke offentliggøre for mange varer og jeres varer så drukner i mængden.

Salg af varerne

Dit tøj kan blive liggende lige så længe du ønsker, vi trækker 49 kr. fra pr. måned indtil der ikke er flere penge til gode. Er der ikke længere penge til gode vil det tøj der er tilbage bliver doneret automatisk.

 

Når du ønsker at stoppe kan du få dit tøj retur. Det koster 1 kr. pr stykke tøj vi skal fjerne fra lageret og forsendelse som koster 49 kr. pr. kasse. 

Markedsføring af varerne

Secondtots.dk står for den overordnede markedsføring af virksomheden Secondtots.dk, og vil markedsføre forskellige varer fra forskellige sælgere. Secondtots.dk forpligter sig IKKE til at markedsføre alle varer fra sælger.

Varesikring

Såfremt varerne er blevet våde, fordi sækkene ikke har været forsvarligt pakket indtil modtagelse, forbeholder Secondtots.dk sig retten til ikke at registrere sækkene. Hvis det er tilfældet vil du ikke få godtgjort din betaling for afhentning.

Ejendomsret og varebetingelser

Sælger er alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne hos Secondtots.dk.

Det er ikke tilladt at sælge ulovlige kopivarer, sikkerhedskompromitterende varer, tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, pornografisk materiale eller andet, som personalet måtte vurdere upassende. Vi ønsker ikke at have varepartier købt fra Wish, Ebay etc. med henblik på videresalg i Secondtots.dk.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart.

Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere her