Hvordan er det nu lige Secondtots virker?

Secondtots.dk er kort fortalt en platform, der hjælper med at få solgt børnenes aflagte tøj. Det er der måske ikke noget unikt i, men det, at vi har sat hele processen i system, er unikt. Og det gør det enkelt og overskueligt for alle parter. Du slipper simpelthen for bøvlet!

Inden jeg startede Secondtots.dk, stod det klart for mig, at det ikke var nok bare at tilbyde en platform. Der skulle mere til. Og med afsæt i mine egne oplevelser skabte jeg et koncept, der tager hånd om det brugte børnetøj fra a-å.

 Nemt for sælger

  • Vi tager imod dit tøj
  • Vi kvalitetstjekker og registrerer dit tøj
  • Vi prissætter dit tøj
  • Vi fotograferer og uploader dit tøj på Secondtots.dk
  • Vi sender tøjet til den nye køber
Vi tager 50 % i kommission på alle varer som bliver solgt fra Secondtots.dk. Tøjet ligger på hjemmesiden til det er solgt. Når det har ligget i mere end 12 måneder bliver det nedsat med 75 %. Og afregner løbende med dig. 
 

Når vi modtager tøjet, sørger vi for, at det er rent og pænt, når det bliver solgt videre. Alt tøjet vil blive gennemgået nøje, og vi opretter kun tøj, som ikke har synlige huller, er meget slidt eller mangler knapper. Alt det tøj, vi kasserer, bliver doneret til genanvendelse i Røde Kors' container. .

 Nemt for køber

  • Du kan springe timerne på loppemarkedet over
  • Du har det hele samlet på ét sted - tøj i alle størrelser til både drenge og piger
  • Du bestiller blot hjemme fra spisebordet - eller sofaen (-;
  • Du får det nye, brugte børnetøj sendt til nærmeste pakkeshop
  • Du får gennemtjekket kvalitetsbørnetøj på en miljømæssig forsvarlig måde

 I min research - mens jeg stadig var i idéfasen - læste jeg mange rapporter om miljø, prisudviklinger og forbrug i det hele taget. Og især én rapport satte tankerne i gang hos mig. Det var Rockwool Fondens rapport om minimumsbudget (fra 2016), der kunne berette, at minimumsudgiften for et barn er 880 kr. om måneden til tøj og sko, men for de flestes vedkommende er det faktisk helt op til 85 pct. højere.

Secondtots.dk skal være med til at skubbe lidt til det tal. Der findes så meget lækkert børnetøj derude, og det ville da være optimalt, hvis du kunne få lidt retur på det og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Nu også i Århus

I starten fokuserede vi på at hente tøj i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og i dag har vi udvidet den service til Århus - og det går heldigvis rigtig fint. Tøjet kan naturligvis købes af alle og sendes over hele landet.

Spread the word - og følg gerne med på Facebook og Instagram.

Kærlig hilsen

Charlotte

Kommentarer (0)

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart.

Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere her